HTML

MŰKÖRÖM ÉPÍTÉS, MŰKÖRMÖS FÓRUM

MŰKÖRÖM ÉPÍTÉS, GALÉRIA, KÉPEK, TANÁCSADÁS, FÓRUM

Friss topikok

  • Köröm Enciklopédia: Step by stepek, tippek, trükkök a szakmáról, ingyenes körömdíszítő eBook-ok, videok a Körömdíszek ... (2010.01.26. 10:41) Műköröm

Linkblog

Archívum

Műköröm

2008.03.24. 22:48 beautyexpress

aMűköröm építés és pedikűr

A nevem Bogdán Brigitta. Köszönöm hogy meglátogattál az oldalon. Körmös pályafutásomat 2002-ben kezdtem. Ekkor vehettem kézbe bizonyítványomat, amellyel Kéz- és Lábápoló, Műköröm építő szakképesítést kaptam, amely annak idején tulajdonképpen hobbinak indult.

A tanfolyam elvégzése utáni első félévben egy tapasztalt műkörmös mellett dolgoztam. Ez idő során folyamatosan elsajátítottam az újabb taktikákat, és természetesen az újonnan megjelenő anyagokat is mindig beépítettem munkáimba.

 

2007. Január 1-jétől vagyok a beauty express ® műkörmöse ahol kézápolási, lábápolási, kozmetikai, fodrász, hajhosszabbítás szolgáltatásokkal várjuk Kedves Vendégeinket.

Nézd meg munkáimat és ha tesztelnél bennünket, gyere el hozzánk szeretettel várunk!
Bejelentkezés az alábbi telefonszámokon:

06-70-611-0475
06-20-447-4762

Műköröm és pedikűr képgalériák,>>>

Kézápolás

A klasszikus manikűr a köröm rövidítésével, formázásával kezdődik. Ezt követi a kéz áztatása az elszarusodott bőrdarabok eltávolítása. Végül a körmök felületi polírozását, igény szerinti díszítését és nem utolsó sorban a körömágyak vitaminos olajjal való táplálását végezzük el.

Ha keze a munkában vagy a háztartásban igénybe van véve, akkor a paraffinos kézápolás segítségére lehet bőrének simává, bársonyossá tételében. Erősen igénybevett kéznél ajánlott kúraszerűen alkalmazni.
 
Szalonunkban kétféle műköröm építési technikát alkalmazunk:

Az egyik az UV fény hatására kötő úgynevezett épített zselés / porcelános technikával készült köröm.

A másik a tip zselés / porcelános technikával készült köröm.

Vendégeim széles körében elterjedt az úgynevezett épített francia vég, melynek során a köröm szabad szélére egy réteg fehér zselét vagy igény szerint még csillámport, strasszkövet illetve törtkagylót viszünk fel, majd erre kerül az átlátszó zseléréteg.

A műköröm feltöltése általában 3 heti rendszerességgel történik.

Lábápolás

Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét. Lábunk elsődleges funkciója a mozgás, a súly és az egyensúly megtartása. Az évek alatt deformálódik a láb, a rosszul választott, nem elég kényelmes cipőknek köszönhetően (állandó nyomásnak, dörzsölésnek van kitéve), illetve, hogy a lábunk nem a megfelelő három ponton támaszkodik. Így alakul ki a bőrkeményedés - a harántboltozat süllyedése miatt - és egyéb deformitás (kalapácsujj, tyúkszem, bütyök).
Lábunkat rendszeresen ápolnunk kell, hogy megőrizze bársonyos puhaságát, frissességét valamint, hogy az öregedési folyamatok késleltessük.

A pedikűr egy kellemes lábfürdővel kezdődik, hogy a bőr kellően megpuhuljon. Majd ezután következhet a körmök rövidítése, formázása és az elszarusodott bőrrétegek eltávolítása, lakkozás és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való ápolása. Igény szerint műköröm építése lábkörömre.

3 komment

Címkék: blog élet szépség műköröm

A bejegyzés trackback címe:

https://mukorom.blog.hu/api/trackback/id/tr70395242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köröm Enciklopédia · http://www.harmonyhungary.hu 2010.01.26. 10:41:28

Step by stepek, tippek, trükkök a szakmáról, ingyenes körömdíszítő eBook-ok, videok a Körömdíszek Palotájában:

akorom.bolthely.hu
süti beállítások módosítása